Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hoevain - 07-07-2006 21:52:12
Vakantie & Reizen

Kindervrije campings

je kan er natuurlijk donder opzeggen, dat hier reacrties geplaatst gaan worden om de tere kinderzieltjes niet te treffen. er zijn nou eenmaal mensen die eens niet met het gejengel en geklier van kinderen geconfronteerd wiilen worden tijdens de vakantie.


ik heb zelf twee kinderen en wij hebben altijd het motto gehad, dat het niet zo moet zijn 'daar heb je die weer met die kinderen'


ik en m'n zoon zijn nog wel eens zo dat we een jengelend kind toespreken op het gedrag, soms verwachten ze dat niet dat een volwassen persoon iets tegen ze zegt, dat klopt ook, die ouders kennen totaal geen vorm van enige opvoeding. door de paden blerende en overal aanzittende kinderen is hier op zaterdag schering en inslag, zelfs mijn kinderen ergeren zich groen en geel. en die zijn ook niet altijd de braafste, leeftijd 11 en 15 dus op het begin van puberen.


tegenwwordig moet het waarschijnlijk normaal zijn dat kinderen altijd de boventoon moeten voeren, je ziet iedereen altijd ergeren aan het gedrag, maar tegenwoordig mag je niets meer zeggen. nou dat doen wij wel, vooral rake opmerkingen werken altijd heel goed.