Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hoevain - 08-07-2006 10:24:48
Vakantie & Reizen

Kindervrije campings

deel2:  (ivm overschrijding van de maximale hoeveelhied karakters)


ook zal het het prijssegment hier doorslaggevend zijn en we zullen niet stunten met 25,-- per week inclusief gratis eten (gechargeerd maar jullie snappen de strekking). wij zijn in het verleden ook in de centerparcs, landal en voorheen grandorado parken geweest, na een jaar is alles afgeragd en beschadigd vooral de mensen die we tegenkwamen hadden al zo'n instelling, 'het is toch niet van mij' en 'ik heb er toch voor betaald'. blijkbaar is het het bij die mensen thuis ook zo'n afgeragde bende, wij zorgen voor een tip-top resort waarbij je niet hoeft op te letten of het vies of kapot is, dit voorkomt ook ergernis bij de klanten en zal het ook netjes blijven. het is tegenwoordig altijd maar vanzelfsprekend en natuurlijk is de klant koning, maar wel tot op zekere hoogte, wij zorgen er zometeen voor dat de eigenaren van de verkochte vakantiehuizen hun bezit in een topconditie blijven en een luxe uitstraling hebben en natuurlijk kan er wel eens wat gebeuren, maar niet moedwillig, wat we in het verleden wel eens anders hebben gezien! ook zal het personeel dan een positieve instelling hebben en niet constant geconfronteerd worden met klagende en zeurende gasten aan de informatie balie/receptie. je komt om vakantie te vieren, niet om te klagen, en daarbij geld ook dat je wel wat anders wilt dan je te ergeren aan anderen, maar het gezellig hebben en het moet een feest zijn om bij ons te zijn geweest en dit door te vertellen aan je vrienden, buren en kennissen!


wil je dit niet, er zijn zat andere locaties waar je je kan uitleven, maar uiteindelijk weet je na een een paar maanden niet meer waar het allemaal gebleven is, je hebt geen herbeleving meer. misschien die kater achteraf, maar daar ben jezelf bij, maar meestal niet meer! 


wij willen geen gasten mijden die kinderen hebben, wij willen gasten hebben die normaal opgevoede kinderen hebben en die weten hoe het hoort, zonder dat de andere gasten zich hieraan ergeren!


over 3 jaar gaan we open, we zitten nu nog in de opbouwende fase!