Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-07-2006 23:49:13
Auto & Vervoer

Tweedehands diesel

mijn mening is gewoon doen, natuurlijk zullen er mensen zijn die dit niet met mij eens zijn die hebben gewoon een voorkeur voor een ander merk, maar fiat, alfa en lancia hebben op vandaag dezelfde motoren en de dieselmotren zijn bij normaal gebruik bijna niet kapot te krijgen zeker zoals u het al zegt dat u niet een snelle rijder bent.


mischien heb ik geluk gehad maar ik koop al jaren ex lease auto's wat ik wel altijd doe als ik zo een auto gekocht heb dan ga naar een officieele dealer en laat hem de juiste beurt aan de auto doen, normaal gesproken krijg je bij de lease autos's de totale onderhoudshistory of je kunt deze opvragen. de laatste beurt is normaal gesproken niet uitgevoerd dus hou rekening met extra kosten.


nogmaal ik heb er alleen er maar goede ervaringen mee ik denk dan altijd de kosten die ik bespaar tegenover een dealer daar mag ik best een mankementje aan de auto krijgen.


als u niet zo thuis bent in auto's dan adviseer ik u iemand mee te nemen die er verstand van heeft en net zoals anderen ook al zeggen let op het interieur en hoe de auto verder uit ziet daar kunt u vaak aan zien hoe de vorige eigenaar er mee om is gegaan.


wat betrefd lpi als het een onderbouw is gelijk doen toch goedkoper als diesel wel meer onderhoud aan maar heeft u een aparte tank in de kofferbak ikke dus niet


mvg frank