Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-07-2006 15:43:01
Auto & Vervoer

Tweedehands diesel

sorry,


ik heb hun site bezocht en heb daar geen goed gevoel over.  zo'n 'gespecialiseerd' bedrijf kan auto's als nieuw laten lijken maar gezien mijn ervaringen met dé autohandel in het algemeen zeg ik, ga naar een autodealer die een goede naam heeft!  kies dan een dieselauto met een km-stand rond de 100.000 km.  neem dan een autotype die meer funktioneel dan mooi is (daar wordt veel mee gerommeld).  maak een duidelijke overeenkomst waarin vooral vastgelegd de kmstand waarbij de distributieriem is vernieuwd en welke reparaties er zijn gepleegd.   leg daarbij in vast de zin:"in afwijking/aanvulling van de algemene voorwaarden van (het bedrijf) komen (naam) en (naam) komen koper en verkoper nog het volgende overeen"  maak  ook een afspraak over het keuren bij een onafhankelijke instantie (anwb bijv.)  verder zou ik persoonlijk altijd een verbindingsdraad laten trekken vanaf het thermokontakt van de radiateur naar het dashboard zodat u in filerijden/klimmen bij warme omstandigheden u de koelventilator zelf handmatig en op tijd in kan schakelen. (o.a. belangrijk bij peugeot).  in veel omstandigheden wil een wat oudere auto namelijk in dat soort gevallen vaak te heet worden omdat het thermokontakt te laat inschakeld met als gevolg het kromtrekken van de kop (van de motor) en het kapot gaan van de koppakking.


dit laatste als uw lange kilometers vooral 's zomers gemaakt worden over (bijv.) de franse péages.


tenslotte, 't wordt dan wel een bovag-garage nietwaar.


vraagt deze


vrije vogel                                                                                ex-taxichauffeur met 40 jaar auto/rij-ervaring