Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2006 05:41:27
Geldzaken & Recht

Huurgeiser? nooit gehad en toch betalen?

1 u heeft een huis gekocht zonder huurkontrakt dus u hoeft nooit te betalen, tenzij u het had overgenomen, of het apparaat aanwezig is is niet van belang, de vorige eigenaar moet het opzeggen.
betaal niets, u heeft geen kontrakt, en zij kunnen niet tegen u doen.
u heeft uw huis ter goedertrouw gekocht.
 
2 eneco, door de overname is er vermoedelijk een niet zo duidelijk afgelopen kontrakt boven gekomen, na 20 jaar zal het wel een puinhoop zijn, en als nieuwe eigenaar probeer je uit te zoeken wat er nog te halen is.
dus omdat de vorige firma niet zo goed de administratie heeft gedaan krijgt u deze brieven, maar dat is hun probleem, een keer mailen is genoeg, u heeft dan bewijs dat u niet de huurder van het apparaat is, en tijdig heeft gereageert, dus juridisch beter staat.
 
3 de zoon van de eigenaar... dus papa weet niets meer of overleden, en als daarmee zomaar weggooien, dus niet opzeggen is dat vermoedelijk de fout, maar waar zijn de rekeningen van afgelopen jaren dan?
vermoedelijk was het aankoop + onderhouds kontrakt, die blijven na enige jaren als onderhoud doorlopen, en hebben soms geen einddatum, en worden soms gratis vervangen door een nieuwe..
maar dat kunt u niet weten, deze zoon had naast het weggooien alles moeten regelen, dus gewoon doorsturen naar hem.
 
4 betaal nooit, want dan gaat u accoord met het huurcontract, maar het kan zijn dat u wel nog een gedeelte aan eneco moet betalen voor de meter, en de rest bij uw eigen stroomleverancier betaald...
kijk of u deze e15,- voor de geiser of iets anders maandelijks betaald, als het de geiser is, nooit betalen en betaalde terug eisen..