Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2006 05:49:37
Auto & Vervoer

Tweedehands diesel

Fiat? leuk als echt goedkoper als de andere, vermoedelijk een 2004 voor een prijs van 2002 bij andere merken, maar dat is niet zomaar, zij weten ook dat er weinig fiat liefhebbers zijn, en u bemerkt later vanzelf waarom, zie overige antwoorden, maar u kunt wel zo een goedkope nieuwe fiat kopen, en veel plezier hebben, maar als u er ooit vanaf wilt, heeft u hetzelfde probleem, niemand wil die inruilen of erg laag...
dus nu voordeel en later....jammer...
de diesels worden ook in andere goede merken gebruikt, dus dat zal wel meevallen, en vroeger was het anders, en daarom koopt men liever geen fiatscotje, maar u rijd dan wel voordelig nieuw..
 
de garantie bij deze handelaar is beperkt en geen proefritten mogelijk omdat dat teveel tijd en geld kost, anders moeten ze duurder worden, en dat willen ze niet.
 
met een keuringsrapport achteraf kunt u eisen dat alle gebreken die niet zichtbaar waren bij aankoop gerepareerd worden, dus niet het scheurtje in de stoel, dat hoort bij de km stand...
krassen en deukjes ook niet, en matig herstelde schade, ook niet.
alleen wat echt nodig is, en niet zichtbaar was bij aankoop, dus goed kijken...