Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2006 12:53:47
Auto & Vervoer

Tweedehands diesel

@ajtr

waarom zou ford dat niet opgeven dat om de 10 jaar vervangen kan i.p.v. een kilometrage?
dit komt bij meerdere automerken voor.(hoewel 10 jaar idd wel wat aan de lange kant is, veiliger is om het eerder te doen).
maar ja, beetje diesel zit voor die 10 jaar echt wel aan het vervangingstermijn kilometrage.
(focus 1.8td(di) t/m 09-2001 150.000/10 jaar; na 09-2001 160.000/10 jaar)
trouwens bij veel benzinemodellen van tegenwoordig van vw & audi staat er helemaal geen vervangingstermijn meer vastgesteld door fabrikant. in de praktijk is & blijft dit toch echter "link" & wordt vaak gewoon de 120.000km aangehouden.
en als we dan toch lekker over distributie vervangen bezig zijn: kijk anders eens naar een auto met distributieketting. scheelt je een hoop kosten
(tenzij ook de ketting vervangen moet worden, maar dat maak ik ècht maar heel zelden mee). sommigen zeggen dat het -wat- meer herrie maakt, maar daar kan ik niet over oordelen.
bij opel veel gebruikt in de 2 liter dieselmodellen.