Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-07-2006 09:01:42
Geldzaken & Recht

Hoe betrouwbaar is dokteronline.com?

hoe betrouwbaar is doktersonline? geen ervaring mee!


ik heb ervaring met 'dokterdokter.nl' gehad.


wat ik mij afvroeg waarom u een medicijn bestelde via doktersonline? werkt u huisarts nog niet via 'www.huisartsen.nl'? via mijn huisarts kan ik ook 'online' om een medicijn vragen, en het is goedkoper! dit even terzijde!


ligt het voorgeschreven medicijn bij uw eigen apotheek gereed? dan kunt u toch bij uw eigen apotheek het ophalen? of u moet afspreken met (uw eigen) apotheek dat zij het medicijn thuis bezorgen?


voor wat betreft uw geld terugkrijgen? u krijgt uw geld niet terug, daar er een dienst is geleverd op afstand en waarbij u destijds accoord bent gegaan met de toen geldende algemene (leverings / betalings) voorwaarden van doktersonline. hoe bitter het ook voor u is met deze ervaring, u zult het moeten accepteren. en zo snel mogelijk bij de apotheek het medicijn ophalen, anders krijgt u daar nog problemen mee.


kijk ook  eens bij 'www.huisartsen.nl' of huisarts is aangesloten op dit netwerk? voorbeeld, uw huisarts heet 'kwakzalver', dan staat het waarschijnlijk bekend als 'www.kwakzalver.huisartsen.nl'.