Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2006 01:57:29
Huishouden & Energie

Aanschaf bauknecht-apparatuur aan te raden?


<script language=javascript>postamble();
hallo marianne,


vele antwoorden maar niet echt duidelijke. bauknecht was vroeger een zelfstandig merk met een behoorlijk hoog kwaliteistniveau. is indertijd overgenoemen door philips huishoudelijk/witgoed dat later werd verkocht aan whirlpool, sindsdien is het met de kwaliteit niet vooruit gegaan helaas eerder de andere kant op. veel italiaanse producten en weinig duitse meer. vandaar dat het veel lijkt op o.a. whirlpool/ignis. in de serviceverlening zijn er erg veel klachten over de keiharde opstelling van whirlpool nederland, mijn advies is beter niet kopen.


binnen de inbouwwereld heeft siemens(en de gelijke producten van bosch) een goede naam. siemens wordt echter meer verkocht. zijn ook één concern en hebben een goede service.


mijn advies is na meer dan 25 jaar witgoedservice koop siemens of bosch en indien je portemonee dat toelaat denk ook eens aan miele. daarnaast is aeg ook een goede speler op de inbouwmarkt met een behoorlijke goede kwaliteit.


hopelijk kun je met dit advies uit de voeten.


veel succes henri1942