Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2006 08:34:57
Huishouden & Energie

Verrijdbare airco

zou je aan kunnen geven wat het merk en type is waar je zo tevreden over bent ndejong. o ja en de prijs.


op de site van lg kun je een dealer bij jou in de buurt opvragen. in ons geval (noord-holland) was dit fa. witte&groot in heerhugowaard. de prijs varrieerd en hangt af van of je hetzelf installeerd of laat installeren. wij  waren zo rond 1200euro kwijt, zelf geinstalleerd. onze airco is van lg s09aw, zonder warmtepomp, dus alleen koelen.


wat de filter betreft, hebben wij een plasmafilter, die echt allesuit delucht filtert, zelfs nare geuren. de filter is te reinigen, heeft ook een clean functie, dus geen filter te vervangen, is namelijk ook een kostenpost. en zeker geen last van bacterien enschimmels.


wat de energiekosten betreft, hebben wij in een nacht een stroommeter mee laten lopen, en nogmaals, de stroomkosten waren 25eurocent. je moet er wel op letten, dat je een invertermodel hebt. ik heb begrepen, dat deze modellen juist zuinig werken. maar meer info kun je halen op de site van lg, da kun je catalogus met allerlei inf bekijken.   


dus veel succes claudia