Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-07-2006 08:46:43
Huishouden & Energie

Verrijdbare airco

in de kleinste  slaapkamer heb je een goedkopere nodig, blijft het energie verbruik betaalbaar, en ga je toch gewoon met z'n alle op  bed zitten, de gehele woonkamer is erg duur, geen zon naar binnen, en zonwering buitenkant woning helpt ook, jaloezieen houden het warme licht wel tegen, maar de warmte blijft dan tussen de lamellen en dubbel glas. buiten screens zijn beter, teven blijft de doorkijk, wel ietsje duurder maar je hoeft dan minder te koelen.


snachts ventileren dat je huis koud word, zonder lampen wegens vliegen, dan duurt het langer voordat het warm is, en de muren van beton zijn net warmte accu's dus als het smorgens al koel is, duurt het opwarmen ook langer, en hete huizen zijn niet meer koel te krijgen, sommige hebben het zonder airco beter als je dit doet als met deze energie vreters....