Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-08-2006 02:44:36
Voeding & Gezondheid

Gezond kilo's aankomen

gezond aankomen


ook voor magere mensen is een voeding met veel vet ongezond. een zgn. ‘slagroomkuur’ is dus af te raden. bij ondergewicht is het van belang heel regelmatig te eten, ook tussen de maaltijden door. drie hoofdmaaltijden, een paar eetmomenten tussendoor en bijvoorbeeld nog een extraatje voor het slapen gaan, is prima.


suggesties voor tussendoortjes


bij mensen met ondergewicht kan snoepen tussen de maal


tijden door geen kwaad. wat suggesties voor tussendoortjes die naast calorieën ook vitamines en mineralen leveren: n beschuit, cracker, toost of knäckebröd, besmeerd en belegd met plakjes banaan, appel of aardbeien, brie of (smeer)kaas met tomaat en/of tuinkers, n lepel tonijnsalade, plakjes gebraden rosbief of fricandeau met wat mosterd of chutney, cervelaat- of gekookte worst met plakjes augurk. een tosti met kaas, ham en plakjes ananas of appel een mueslibol met kaas een plak ontbijtkoek, tussendoorbiscuit een glas melk, karnemelk, yoghurtdrank, chocolademelk of milkshake een schaaltje vla met yoghurt, yoghurt met vruchten, een ijsje een kop soep met stukjes kip of soepballetjes, groente en vermicelli, met een stukje stokbrood