Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-08-2006 16:40:08
Voeding & Gezondheid

Gezond kilo's aankomen

Ook ik heb ondergewicht, en ben op dit moment net begonnen met een poging weer eens een beetje aan te komen. mijn tactiek bestaat deze keer uit meer (gezonde!) tussendoortjes, regelmatiger eten (goed ontbijt, geen lunches overslaan als ik het druk heb) en daarnaast fitness om het gewicht aan te komen in spiermassa, en niet in vet. later deze week zal ik hopelijk de voedingsdeskundige kunnen spreken van het fitnesscentrum. zij zal me informeren wat en hoe vaak ik het best kan eten. mijn arts zegt dat een lage bloeddruk niet veel kwaad kan zolang ik rustig opsta en zo.
en ja, ik ken de opmerking over hoe ideaal het moet zijn om van nature zo slank te zijn (en die achter mijn rug als mensen zich afvragen of ik anorexia heb)(het antwoord is nee) maar al te goed. ondergewicht is net zo ongezond en lastig als overgewicht, maar met een modebeeld wat nog steeds gericht is op het twiggy ideaal, is dat lastig uit te leggen. veel succes ermee!