Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-08-2006 11:00:57
Geldzaken & Recht

Hypotheek argenta

argenta is zeker geen tussenpersoon, maar een hypotheekverstrekker!!


heb zelf hier mijn hypotheek lopen sinds kort dus qua veranderingen en dergelijke heb ik geen ervaring. maar de voorwaarden zijn goed met als belangrijkste een verhuisregeling en een laag rentepercentage. ik zou wel kiezen voor 30-jaar-vast want onze tussenpersoon zei dat ze bij het herzien van de rente na 10 of 15-jaar-vast ze vaak minder goede aanbiedingen doen voor bestaande klanten dan voor nieuwe klanten.


als je gaat shoppen voor een hypotheek kijk dan zeker op www.veh.nl daar kun je een mooie vergelijking maken en je ook nog laten adviseren naderhand (moet je wel lid zijn). hier zul je ook zien dat argenta eigenlijk vrijwel altijd als (één van de) goedkoopste uit de bus komt.


heb trouwens ook de lopende rekening via argenta, met een hoge rente op spaargeld, gratis bankpas, gratis pinnen in niet-eurolanden. wel alles via internet regelen.