Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-08-2006 17:53:54
Huishouden & Energie

Matras met pocketveren of met latex?

Hoi johan,

onze ervaringen met de matrassen zijn prima. ik las dat jij een scoliose hebt, dat hebben wij niet. voorzover ik weet zijn onze ruggen 'gewoon' recht. ik had wel af en toe rugpijn, maar nu niet meer. ik heb wel even aan het matras moeten wennen, maar dat kwam denk ik meer, omdat we hiervoor echt op een slecht matras lagen, dat helemaal was ingezakt.

in de winkel waar wij het aan hebben geschaft, vertelde de verkoper dat het regelmatig wordt verkocht aan mensen met rugklachten, dus ik denk niet dat het een slechte koop zal zijn. maar ja, ik heb natuurlijk jouw rug niet. met zekerheid kan ik dit niet zeggen. maar ik denk het wel.

in de winkel hebben ze ons verteld dat de matrassen naar je lichaam gaan staan, dus dat er wel iets van kuilvorming optreedt. dit is nu lichtelijk te zien. maar wij hebben ook een electrisch verstelbare bodem onder de matrassen genomen van auping (2 motorig), waardoor het matras ook regelmatig 'krom' wordt gelegd. maar hiertegen zouden de matrassen volgens de verkoper ook zeker een jaar of 10 moeten kunnen.
in ruststand is onze bodem (te vergelijken met) een vlakke spiraalbodem van auping

het matras is er (in ieder geval) in een stevige versie en een soepele versie. ikzelf ben lichtelijk zwaar, dus heb voor de stevige gekozen, mijn partner heeft een normaal postuur en heeft voor de soepele versie gekozen.

als het goed is, moeten er in die winkel in groningen ook meerdere modellen van de matrassen aanwezig zijn, zodat je even kan proefliggen. wanneer zij de enige zijn in die regio, kan ik me niet voorstellen, dat ze deze niet hebben in de winkel om proef te liggen. gezien je ervaring met de matrassen die je tot nu toe hebt gehad, denk ik dat je wel een vergelijking of verschil zou moeten kunnen voelen. ook al duurt proefliggen maar eventjes.

kortom wij zijn er zeer tevreden mee. ik hoop dat ik je enigszins wijzer heb kunnen maken.

groetjes, dolphino