Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-08-2006 19:14:53
Huishouden & Energie

Matras met pocketveren of met latex?

dolphino,


bedankt voor je antwoord.


ik denk niet dat je een traag of draag schuim matras te veel moet buigen zoals met verstelbare elektrische bodems, mijn ervaring is toch dat ze sneller slijten en er kuilen makkelijk in komen.


daarom neem ik een vlakke spiraal van auping of kuperus , die nog beter is dan auping en harder schijnt  te zijn.


mijn traagschuim matras had na 2 jaar al flinke kuil, ik heb ook enig overgewicht. ;) maar vrees dat ook de nieuwe norma draagschuim na enige tijd kuil gaat vertonen en dat krijg ik zeker rugpijn.


op www.norma.nl kunje vinden dat er 1 zaak is in groningen en 1 in haren die draag schuim verkoopt, er zijnwel meer zaken die norma gewone matrassen verkopen maar nog niet de draagschuim.


ik vraag op andere fora ook naar ervaringen met norma draagschuim en met de nieuwe luchtmatrassen van matrair.nl en dormair.nl doch niemand heeft daar ervaring mee.


het is erg persoonlijk en ik wil beddezaken vragen of ik ze tegen vergoeding een week mag testen, vanwege mijn rug komt het heel nauw want ik ben nooit uitgerust.


ik wens je het allerbeste  en hoop voor jou veel genot en lange levensduur  van jullie nieuwe bedden.


groetjes,


johan