Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-08-2006 13:53:45
Huishouden & Energie

Schoonmaakvraag

douchedeurtjes schoonhouden van kalk- en zeepresten is best wel een probleem als je het niet iedere dag doet. en wie doet dat? maar iedere week schoonmaken met lauw water met wat ammoniak is prima om schoon te maken. met anti-kalkmiddelen moet je oppassen. aluminium kan niet tegen deze producten. als je ze toch gebruikt, vreet het de aluminium aan en krijg je uiteindelijk allemaal roestplekken. en dat staat alsof er nooit wordt schoongemaakt. ook  witte deurtjes zijn van aluminium, er zit slechts een laagje verf op. 


de afzuigkap van glas kun je ook met water met ammoniak schoonmaken. wat een prima product is voor vet weg te werken is vetweg van hp. ik spuit de afzuigkap hiermee in en laat dan even intrekken en uitlekken (krantje neerleggen om de druppels op te vangen) en droog af met keukenpapier. dan schoonmaken met een gewoon schoonmaakproduct of, als de kap uit losse delen bestaat, in de vaatwasser. blinkend schoon is-ie dan.