Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-08-2006 15:25:27
Vakantie & Reizen

Met auto naar parijs

m,


zorg er voor dat u voor parijs, 25 km is een benzinestation dat u daar geheel voltankt. in parijs is moeilijk aan benzine te komen.


point servere ligt aan de westkant van de périphèriqeu is een zeer goed uitgangspunt om met bus/metro en eigen auto naar het centrum te gaan. met de eigen auto in parijs houdt u altijd de noordelijke oever van de seine aan. daar rijdt u het gemakkelijkst. neem de afslag st-germain des pres. de auto is overal te parkeren ruimte zat, doch eenflinke deuk is gebruikelijk in die stad. bij het hotel neerzetten en met de taxi gaan is het eenvoudigst en gemakkelijk. een kleine duizend euro kost een paar dagen parijs altijd, tenminste als je wat wilt zien. dan kan er ook nog wel 100 euro taxi geld vanaf of anders 1000 euro een klein deukje!!! wat je maar verkiest. goede reis en succes. pieter