Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-08-2006 11:17:33
Vakantie & Reizen

Met auto naar parijs

hoi quinny.


zo makkelijk als sommigen het hier voorstellen vind ik het helemaal niet om door parijs te rijden hoor. op een van onze terugreizen, 2 jaar geleden, van de kust bij bordeaux kwam ik, doordat ik de afslag nimes/nancy gemist had op de périphérique midden in parijs terecht. want als je daar eenmaal opzit moet je met de stroom mee. 30 jaar geleden was ik al eens door parijs gereden maar nu is het wel andere koek. ik kon geen kant meer op en wist ook niet de goede afslag te vinden, richting brussel. en dan het verkeer, het raast met 80-90 km. gewoon door en van baan verwisselen moet je echt mee uitkijken. ook de motorrijders halen je rechts en links in en je moet maar gewoon meerazen, vaart verminderen is er niet bij. je moet lef/ervaring hebben en dat heb ik, als vrouw, ook wel. kijk maar eens naar mijn verhaal elders op deze pagina. uiteindelijk ben ik er toch uitgekomen, na 2 uur, en konden wij richting brussel rijden. het was inderdaad een chaos en mijn partner was blij dat hij niet achter het stuur zat want dan waren wij er niet zo vanaf gekomen zoals hij zelf zegt aangezien hij minder ervaring heeft met dit grote steden. als je er eenmaal in zit, rij maar gewoon alsof je frans bent en doe maar mee en niet bang zijn want dat kan je wel eens een paar deuken kosten. een navigatiesysteem zou wel handig geweest zijn voor ons. toen we eindelijk 's nachts om 2.30 uur thuis waren hebben we nog eens hartelijk gelachen erom.


dus quinny, ik wens jullie veel moed en doorzettingsvermogen, gewoon doen en niet bang zijn. leuke vakantie wens ik jullie.


roodborstje