Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-08-2006 15:23:44
Geldzaken & Recht

Verkeerd betaald,terugstorten?

betaal u de rekeningen na het ontvangen  met acceptgir0 of heeft u een machteging afgegeven. ik neem aan dat u o.a.breedband heeft van casema. dan kunt u u rekening bekijken via internet, dan kuntu zien wat er open stond.


als u een machteging afgeven heeft dan is casema dus vergeten om de verschuldigde gelden automatisch af te schrijven maar dan weet u toch dat u moet betalen zodat u dit bedrag gereseveerd heeft.


bij mijn is het n.l al de 5e maand dat ze geen geld hebben afgeschreven reeds verschillend malen hier over contact gezocht maar weten niet wanneer het gaat gebeuren. maar het is dus wel door mij gereseveerd.


alleen toen informeerde of ze dus een paar dagen van te voren de rekening wilde sturen verteld ze dat dit niet mogelijk was, ik vroeg dit n.l. zodat ik niet in de min kwam testaan, daar werd op geantwoord dan u storneren en een regeling treffen maar daar had ik geen oren naar dus zorg dat het tegoed op mijn girorekening voldoende blijft, anders had ik het op mijn spaar rekening gezet maar ik heb geen zin om in de min te komen staan.


vr. groet valerius.