Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-08-2006 01:53:01
Geldzaken & Recht

Verkeerd betaald,terugstorten?

hallo gerland


hier heb ik maar een antwoord op,hou je goedbedoelde adviezen aub maar bij want als je goed gelezen had ,had je kunnen lezen dat alle rekeningen betaald iedere maand meneer op tyd betaler.
en als je het dan nog zo goed weet,weet je ook dat je op de site v casema je rekeningen online kan bekijken,en dat is iets waar ik altyd gebruik van maak en alles was/is betaald.
en denk maar niet dat dit het eerste probleem is wat ik met hun heb,ok en dat gaat niet eens over rekeningen of betalingen.


daarbij mocht het wel zo zijn dat er een rekening betaald moest worden denk jij dan echt dat ze wachten tot ik po een rek betaal van 156 euro? en dan geeft het hun nog geen recht om het te houden.
het geld was niet voor casema,er stond ook geen klantenummer of betalingsnummer op alleen gas/licht datum,naam + adres


dus eerst goed je eigen laten informeren (beter lezen) dan reageren
of ben je misschien een werknemer van casema omdat je ze zo enorm goed verdedigd?


frannie