Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-08-2006 09:57:58
Geldzaken & Recht

Verkeerd betaald,terugstorten?

hoi gerritaltena.


jahoor van mij mag je gerust je zegje doen hoor,heb ik toch ook gedaan en daarbij geloof ik wel dat u een jurist bent en daar gaat het toch om,wat maakt het uit wat gerland vind dus hoeft u hem verder ook geen text en uitleg te geven toch?,hij heeft geen problemen denk ik enn hij heeft zeker weten geld genoeg omdat hij zijn eigen niet druk zou maken als hji 156 euro voor niks betaald,nou ik maak me eigen er wel degelijk druk om,156 euro is niet niks lijkt mij toch en dat is nog meer dan wat ik in 1 week kan besteden.


maar nog wat,als er een rekening betaald moest worden was het die van 1sep t/m 1 okt en dat is 19,95 en geen 145 euro,maar de brief is al onderweg dus nu maar even afwachten....


liefs frannie