Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-08-2006 14:32:09
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

hallo, ik ben er dus ook ingetrapt! op 23 juli jl. kwam er een "werver" (zoals hij zichzelf noemde) langs de deur. ik woon in de reeshof in tilburg en nadat ik akkoord was gegaan, meldde hij mij dat er veel mensen geinteresseerd waren in deze wijk. veel tweeverdieners zeker vroeg hij nog!


we zijn nu ruim een maand verder en onze container is nog niet 1 keer gereinigd. ik heb al verschillende keren telefonisch contact gehad met kcr (klantenservice containerreiniging in oud beijerland) waar ik met sasha sprak. maar toen zij afgelopen woensdag mij meldde dat die middag de container gereinigd zou worden (ik had zekerheidshalve nog maar eens gebeld), dacht ik ok ik geef ze deze kans nog. ja, je raadt het al. niet gereinigd. donderdag 24 augustus bank gebeld en het bedrag laten storneren (kan binnen 30 dagen!). vervolgens maar weer eens met kcr gebeld (wederom sasha). hele verhaal nogmaals gedaan en medegedeeld dat ik de overeenkomst opzeg. op haar antwoord dat ik die voor 6 maanden was aangegaan, antwoordde ik dat dat inderdaad het geval was, maar dat kcr dat ook had gedaan en dat zij zich daar niet aan gehouden hadden. ik heb dit middels aangetekend schrijven (incl. intrekking machting dmv zgn. rode kaart) bevestigd.


veelzeggend detail is dat de bankmedewerkster die ik sprak mij vertelde dat zij dit regelmatig meemaakt als het om containerreining gaat! dat zegt toch wel wat........


ik ben benieuwd of er nog meer "slachtoffers" zijn uit de reeshof in tilburg.