Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-08-2006 21:52:05
Geldzaken & Recht

Uitgaven creditcard zaak, prive aansprakelijk

beste jordyt,


wat tgv stelt is weliswaar zo, maar de uitgaven zijn zakelijk gedaan (neem ik aan). dat legt de schuld op de creditcard primair bij je ex-werkgever.


nu daar geen verhaalsmogelijkheid ligt, komt ing bij jou. als je inderdaad getekend hebt voor de (mede) hoofdelijke aansprakelijkheid, dan zit er niets op dan te betalen en voor hetzelfde bedrag een vordering bij de curator in te dienen. je moet de zakelijkheid van de uitgaven dan wel kunnen aantonen en of je ooit geld ziet.....


heb je niet getekend voor mede-aansprakelijkheid, dan moet ing bij de curator zijn.


overleg sowieso met de curator. google de bedrijfsnaam met het woord curator. als het goed is, kom je in de resultaten de site van betreffend advocatenkantoor tegen waar de curator werkt. de meeste kantoren maken de verslaglegging van een faillissement namelijk op hun site openbaar.


groet en succes, c.