Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-09-2006 20:58:13
Huishouden & Energie

Water komt langs de gas- en stroomleiding de kelder in.

Dat het al 10 jaar geleden is dat essent de doorvoer voor leidingen of kabels heeft gemaakt had ik even over het hoofd gezien en dat kan een probleem vormen voor verhalen van de schade op essent. echter claim bij opstal of inboedelpolis moet slagen.

grondwater in huis is wat anders dan grondwater onder je huis in de kruipruimte binka. de lier is sowieso een drijvende pannekoek qua grondslag (de term dik water doet oo opgang) en de gemeente is ook niet verantwoordelijk voor het grondwater of de bemaling. dat ligt bij het waterschap. probleem kan wel worden opgelost door aanleg van een drainage onder de kruipruimtes van de woningenblokken. als de gemeente zelf het beheer heeft gehad over de grondverbetering bij nieuwbouwlocaties dan wordt het verhaal weer anders want in bepaalde gebieden met name het westelijk deel van ons land zal men wel drainage moeten toepassen om dit probleem van water in de kruipruimtes te voorkomen. dan is de gemeente of aannemer wel verantwoordelijk voor het ontstaan van het probleem. kijk in uw gemeente eens naarnieuwbouwlocaties en het water in de gegraven cunetten waar heiwerk voor woningen is verricht en aanschouw een waar zwembad. dat zegt op zich genoeg.