Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brynnar
brynnar - 06-09-2006 09:18:34
Geldzaken & Recht

Ongevraagd product ontvangen

Hoi margreet,

het "klooster" staat helaas niet echt bekend om zijn betrouwbaarheid. op internet zijn legio klachten te vinden over dit "bedrijf" in maaseik (b) en susteren (slechts enkele kilometers van elkaar verwijderd). ze verschuilen zich achter een postbusnummer, zijn niet ingeschreven bij de kvk in nederland. een inschrijving bij de (vlaams-)limburgse kvk kan ik zo snel niet achterhalen, maar het zou me niets verbazen als ze daar ook niet bekend zijn. telefoonnummer? inderdaad niet te vinden.

voor wat ik heb begrepen, zijn deze "heiligen" nogal volhardend en kun je opeens een incasso verwachten. hier hoef je niet bang voor te zijn. een incassobureau is niets meer dan een blaffende hond met een muilkorf (in tegenstelling tot een gerechtsdeurwaarder) en als er niet kan aangetoond worden dat je voor verdere leveringen geen bestelling hebt geplaatst, kunnen ze je niets maken.

vermoedelijk is "klooster mariabron" een niet-geregistreerde handelsnaam van direct communications (zie ook dit oudere onderwerp bij kassa: