Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2006 23:30:18
Huishouden & Energie

Kan kliklaminaat over vloerbedekking worden gelegd?

u schrijft; en dat maakt duidelijker: "op het laminaat staat dat het over vloerbedekking kan."      bewaren dus en eventueel scannen en bewaren die leginstructie.     bovendien, u zegt ook dat het laagpolig tapijt is.     verder maak ik eruit op dat u in een flat woont op een tweede of hogere etage.   ik veronderstel tevens dat u verwarmd dmv een cv-ketel.


wie praat er dan nog over vochtrisico's?    of er nu een nieuwe ondervloer wordt gelegd (vaak zachtboard) of dat u de oude vloerbedekking gewoon laat zitten maakt in dit geval geen enkel verschil.


bovendien heeft u in dit geval de volledige garantie die ook zou gelden bij laminaat met een andere leg-instructie, (maar natuurlijk wel uw aankoopnota/betalingsafschrift met daaraan gehecht het -copie- van uw laminaatlegvoorschrift want dat scheelt bij een eventueel conflict een sloik op een borrel !!)


donder ik  toch bijna weer uit m'n nest zegt deze


vrije vogel.