Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-09-2006 21:48:05
Huishouden & Energie

Kan kliklaminaat over vloerbedekking worden gelegd?

ja grootvader,


ik stel de vraag omdat ik verbaasd was te horen dat het over een vloerbedekking kan worden gelegd. toen ik hierover informatie vroeg, werd mij door diverse mensen gezegd van kun jij ook doen hoor.


en goede tip, om die uitleg van de verpakking te bewaren. daar stond op van kan over vinyl en laag polige vloerbedekking, zo zei degene die het nu over de vloerbedekking heeft gelegd met houten ondervloer. tja je zou zeggen dat als het op de verpakking staat en je woont op een verdieping, dat het niets uit moet maken, behalve dan dat het je een hele ondervloer scheelt in de kosten!


er zullen vast wel mensen hier op deze site zijn die er ervaring mee hebben, dus wie weet welke reacties we nog krijgen, alvast bedankt hoor.