Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 27-09-2006 01:42:21
Auto & Vervoer

Overspuiten

dag em,


indien u deze auto nog wilt overspuiten is natuurlijk geheel aan u. deze kosten liggen in ieder geval boven de dagwaarde van deze auto, indien u alles laat doen.


echter die kosten kunt u verlagen door een hoop zelf te doen. de grootste kostenpost is wel het uurloon..... indien u bijvoorbeeld de auto gedeeltelijk 'kaal' aflevert, scheelt dat weer een hoop uurtjes (en uiteraard uurloon). doe dit dan wel in overleg met het bedrijf waar u uw auto laat overspuiten. ook het zelf (nadien) opzetten/aanbrengen van de onderdelen kunt u mogelijk zelf doen. daarnaast is er ook een verschil of u de auto helemaal 'kaal' maakt (alles eraf, ruiten er uit enz.) of grotendeels af plakt/af laat plakken. in uw geval zou ik voor het laatste kiezen (afplakken) i.v.m. de lagere kosten en de dagwaarde van uw auto.


zoals reeds gezegd zijn geel en vooral rood (geen metallic) de kleuren die het snelst en sterkst verkleuren. kijkt u maar eens rond en vooral naar de rode auto's......


de boete voor het niet laten veranderen van de kleur op het kentekenbewijs is € 50,-- (feitnr. 8-k527: "niet op de voorgeschreven wijze een nieuw kentekenbewijs aanvragen, indien het voertuig niet meer overeenstemt met de gegevens op het afgegeven deel i.")


gr. hutch