Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-09-2006 11:23:57
Vrije tijd & Tuin

Stiekem snoeien heester door buren

Ja, de foto verklaard het wel he? wellicht heeft het zijn redenen maar u lijkt me lichtelijk te overdrijven, ik zie nauwelijks een verschil, en de buitenkant van de struik raakt inderdaad bijna de perceelsgrens vanwaar de buren ook echt mógen knippen. de buren zijn misschien bang dat uw struik tegen hun autolka vrijft, ook overdreven maargoed.
mijn raad is dat u het er inderdaad met de buren over heeft maar hierbij moet u proberen zich dan niet te voorbarig opstellen. uw opmerking dat er nog wel meer niet in de haak is snap ik maar het is een beroerd uitgangspunt voor een constructief gesprek met uw buren.. houdt ze vooral te vriend ook al zijn het 'uw vrienden' niet.