Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-10-2006 01:04:17
Vrije tijd & Tuin

Stiekem snoeien heester door buren

dit is wel een heel aparte situatie. de struik is maar 125 cm groot en staat ook nog eens op ruime afstand van van de erfafscheiding.


conclusie: de aktie van de buren is volledig illegaal !!


het enige dat zij mogen is overstekende takken inkorten tot de erfafscheiding en dan nog zouden zij het het afgknipte deel aan u moeten geven.


kortom uw ergernis lijkt volledig terecht. u zou hen hiervoor zelf kunnen aanklagen ..... maar bewijs maar eens dat zij het ook inderdaad hebben gedaan. voor een aanklacht is echt bewijs nodig - en dat is vaak toch erg lastig.


aan de andere kant verwacht ik niet dat u zit te wachten op een echte ruzie met de buren. hoe is de verstandhouding verder? met wie gaan zij om? en u? zijn er mogelijkheden om eens gewoon met elkaar te praten? op zo een gelegenheid zou u als gespreksonderwerp kunnen inbrengen dat er iemand met enige regelmaat uw struikje snoeit en dat u graag die persoon eens langs wilt laten komen om andere planten te snoeien (en juist niet dat struikje). of hen vragen eens op te willen letten wie dat nou doet.


u kunt hen natuurlijk eens uitnodigen voor een kopje koffie of iets dergelijks. er gewoon samen over praten is vaak beter dan elkaar aanklagen. dit zou normaal gesproken toch oplosbaar moeten zijn.


groet (en succes)


pegeo