Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-10-2006 16:51:06
Geldzaken & Recht

Trage leverancier dubbel glas

in aanvulling op de reactie van read (en met de vraag wat die vindt van mijn suggestie) komt het mij voor, dat u zich inderdaad zorgen maakt en mogelijk het bedrijf alo is opgeheven of in betalingsproblemen zit.


wat u zou kunnen doen is door een deskundige laten opnemen wat de schade is - de kosten van de totale vervanging - en die "claimen"in de te schrijven brief (advies read waar u naleving vordert) indien de naleving van vervanging onder de geldende garantievoorwaarden niet plaats vind. u hebt dan ook ëen stok achter de deur"om eventueel een incassobureau in te schakelen.


het is overigens ook uitermate zinvol of de garantie die u noemt (ook) niet is genoemd door de leverancier/fabricant van uw dubbel glas. ik sluit niet uit dat bij u nog fabrieksgarantie van toepassing is en dan kunt u sde leverancier/fabricant aanspreken. (benaderen)