Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-06-2004 20:26:56
Huishouden & Energie

Geweigerd in een supermarkt met pup in eigen mandje

tja, het komt misschien vervelend op u over, maar denkt u eens aan wat er zou gebeuren als een supermarkt u met uw lieve puppy wél naar binnen laat gaan, maar aan andere hondenbezitters "nee" moet verkopen. om te beginnen mag u in principe een dier niet eens mee naar binnen nemen in verband met de wetgeving, maar daarnaast is het ook zo dat zelfs al zou de supermarkt u binnen willen laten, zij dat niet kunnen in verband met precedentvorming. want die puppy mag wel, maar een kleine hond als een chihuahua niet? zo werkt het dus niet.


dus staat de supermarkt volledig in haar recht als zij u weigert. en bekijk het eens van de andere kant: niet iedereen is er op gesteld om in een supermarkt met een hond - hoe lief u hem/haar ook vindt - te worden geconfronteerd. er zijn namelijk mensen die niets van honden moeten hebben en die het niet echt prettig vinden om te winkelen en plots een hond te zien. of deze nu aan een riem zit of - zoals iemand anders al zei - in een (rug)tas.


ik zou zelfs een stap verder willen gaan en honden ook in andere winkels willen verbieden. hoewel ik honden namelijk leuke dieren vind, vind ik het niet prettig om in een winkel plots tegen een natte snuit aan te lopen of gegrom of geblaf te horen. laat dat dier lekker thuis en doe uw boodschappen zonder hond, dan is er niets aan de hand.