Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-10-2006 01:30:58
Voeding & Gezondheid

Rechtszaak

allen bedankt voor jullie reactie. ik heb op rechtszaak gezocht, er staat heel veel op. mijn vraag hield alleen in om te weten of er al rechtzaken gevoerd zijn en contact te krijgen met een ander slachtoffer. dat is gemakkelijker als je  een rechtzaak  moet voeren,  omdat er meer kennis kan zijn. daarnaast zou het voor mij fijn zijn er over te kunnen praten met een slachtoffer van een hulpverlener die ervaring heeft met een dergelijke rechtzaak. ik ken nu 2 personen die ook slachtoffer van dit bureau zijn. van een heb ik geen adres, noch tel.nr.


even een reactie op jullie opmerkingen/adviezen:


ik heb meteen actie ondernomen. het lijkt allemaal laat, maar de hulpverlener begon eerst  met dreigen aan de deur en schriftelijk. ze heeft pas na een maand torenhoge rekeningen gestuurd en na een 1/2 jaar een incassobureau ingeschakeld, die ook wachtte met reageren. mijn laatste reactie op incasso was in januari en nu pas kregen wij een dagvaarding. een advocaat is er ook mee bezig. bedankt voor jullie aandacht!!!