Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-10-2006 16:24:39
Huishouden & Energie

Magere schadevergoeding

75% afschrijving in 2,5 jaar tijs, ís redelijk, maar is er al een onafhankelijke expert bij geweest om te taxeren wat er met het tapijt is, of alleen iemand van de thuiszorg. ik bedoel maar, de medewerker van thuiszorg die is komen kijken is niet bepaald onafhankelijk.


u kunt natuurlijk ook coantact opnemen met uw eigen verzekeraar of tussenpersoon en vragen wat deze ervan vindt.


u geeft aan dat er een professionele schoonmaker is bezig geweest, was die op uw verzoek of door de thuiszorg? en wie heeft die kosten betaald? ik denk namelijk dat het nogal een verschil maakt in wie er voor de kosten moet opdraaien van de schade door de witte vlekken (na proffessionele behandeling) en wie er voor de kosten van de schade van de donkere vlekken moet opdraaien.


de proffesionele schoonmaker had zijn werk goed moeten doen en blijkbaar is het door zijn activiteit alleen maar erger geworden, dus is hij verantwoordelijk. de thuiszorgmedewerker die nadien nog twee maal heeft gemorst, tsja die zou de verzekeraar van de thuiszorg moeten benaderen voor de kosten.


wellicht kunnen de twee maatschappijen samen om de tafel gaan zitten en u toch volledig schadeloos stellen. per slot bent u afhankelijk van de medewerker van de thuiszorg voor uw verzorging en kan men niet aannemen dat u zelf in staat bent om schoon te maken als er weer eens geknoeid wordt. u mag namelijk van de medewerker van de thuiszorg enige professionalitieit verwachten in het hanteren van verzorgende en schoonmaakmiddelen.


linda