Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-10-2006 09:43:55
Geldzaken & Recht

Hotelbon leisure aanmaning via inkasso unie terwijl nooit ontvangen

hallo marjolein76,


van het dreigement niets aantrekken, in die zin, dat als er inderdaad een oproep zou komen van de rechtbank daar absoluut naar toe gaan. zo mogelijk vooraf als verweer schriftelijk melden dat u nimmer een pakket heeft ontvangen en volgens het bw. bij diverse artikelen vanaf art 46a, boek 7, is helder af te leiden dat de verkoper aansprakelijk is voor het goed ontvangen van het bestelde door de koper. en ook nog binnen 30 dagen (46f). kijk dat eventueel zelf na bij www.wetboek-online.nl, bij bw > boek 7 art 46a en verder. daar staat de tekst  integraal, de volledige tekst ziet u als bij de artikelenreeks die verschijnen het artikelnummer aanklikt.


de bewijslast ligt volledige bij hotelbon leisure. als herhaald, komt het tot een zitting, dan zonder enig voorbehoud er heen gaan en nogmaals helder stellen dat u nimmer iets ontving met verwijzing  van het burgerlijk wetboek.