Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-10-2006 11:16:26
Huishouden & Energie

Magere schadevergoeding

Ik heb vanmorgen contact gehad met mijn verzekeringsadviseur en kan een zaak aanspannen via de wetswinkel maar daar gaat heel veel energie en tijd in zitten. gezien mijn handicap heb ik daar al heel weinig van dus het is inderdaad slikken of stikken. er is al 9 maanden kostbare energie en tijd verloren gegaan omdat de zorginstelling geen enkele actie heeft ondernomen zonder reactie van mijn kant.
ik vind het van de zorginstelling echt heel triest om zo moeilijk te doen. gehandicapten en chronisch zieken hebben op een gegeven moment de kracht niet meer om verder te vechten en daar maken ze graag gebuik van.

bij de zorginstelling waar ik nu zorg van ontvang is het beter geregeld. als de zorginstelling en ik het niet eens kunnen worden over een schade o.i.d. kun je nog naar een geschillencommissie. 

het bedrijf dat mijn tapijt heeft gereinigd ga ik heel hartelijk bedanken voor het beroerde werk dat ze hebben geleverd en ze aansprakelijk stellen voor het bedrag dat ik zelf moet betalen om mijn tapijt weer vlekvrij te krijgen. het was immers geen probleem om mijn tapijt te reinigen dus maken ze dat maar waar. ik wil graag een vlekvrij tapijt en dus zal er nieuw tapijt moeten worden gelegd.
 
groetjes van ria