Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-10-2006 22:31:53
Huishouden & Energie

Mijn hond wil haar speciale voeding niet eten.

de hond is een bijna 10 jarige x jack russell. het voer is hill's prescription diet z/d ultra allergen-free, door de dierenarts voorgeschreven. vroeger gebruikte ik altijd frontline, nu op aanraden dierenarts overgestapt op stronghold. het huis is behandeld met vlooienspray van de ah. heb vlooienband tussen kussens van de stoelen gelegt, zo ook in de stofzuigerzak en op plekken waar je slecht kunt zuigen zolas achter de kasten.


de pech is dat er niet duidelijk is waar ze allergies voor is. nu worden de twee meest voorkomende allergien behandeld. tevens heeft ze 14 dagen een antibiotica gehad omdat haar huid kapot was en heeft ze nu nog moderin tabletten 0.75 per dag, vanaf zaterdag 0.75 om de andere dag. moderin is een soort prednison.


klachten zijn :


jeuk


rode, zeer warme huid


kapotte huid op de binnenkant achterpoten en buik.


met al die medicijnen trekt de rode huid en jeuk heeeeeel langzaam aan weg. maar hoe ga je om met een voedsel of vlooien allergie. en hoelang laat ik mijn hond niet eten om haar te dwingen het speciale voer te eten.


ze moet officieel 100 gram eten, maar ben blij als ze 50 gram in 2 dagen eet. heb ook al geprobeert vaker kleine potries te geven maar dan eet ze 1 of 2 brokjes en graaft de rest onder.(onder haar handdoek of onder mijn kleed.