Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-10-2006 22:55:16
Huishouden & Energie

Mijn hond wil haar speciale voeding niet eten.

wat ik in de winkel eens heb gehad is een hond waarbij bijna alle soorten voer al geprobeerd waren, dit omdat zelfs de dierenarts er nog geen duidelijkheid over had.


deze hond kreeg na elke voeding een warme huis en zag rozig. het jeukte en irriteerd vreselijk en mevr. (toevallig een kennis van mij) heeft toen clinic hypoallergeen gebruikt, dit werke gelijk.


echt een wonder, maar uw hond heeft al reeds voer gekregen voor zijn klachten. ik denk dat de tips, over het apart eten kunnen helpen, maar dat doet u ook al.


verplaats de voerbak eens naar een andere plek


voer de hond niet op dezelfde plek als de andere honden. ook al doe je dit apart, neem eens aan totaal andere plaats.


is de zak voer goed afgesloten?


geeft u de totale hoeveelheid voer dat de hond mag hebben in 1 keer of verdeeld over 2 a 3 porties en dat verdeeld over de dag? kan ook nog wel eens helpen. 


qua vlooienallergie, kunt u zo zien, dat als een vlo bijt, dan spuit ie een vloeistof in de huid die ervoor zorgt dat hij bloed kan zuigen zonder last.


voor die verdovende stof die de vlo inspuit bij het bijten, is de hond waarschijnlijk allergisch.


als je dus gaat zoeken voor een vlooienmiddel, zoek er dan altijd een die binnen de kortse keren de volwassen vlo doodt, die bijten namelijk en spuiten die stof in, als ze sneller dood zijn hebben ze te kort tijd om te bijten, daardoor heeft de hond dus minder last.


succes!!!