Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-10-2006 09:47:49
Huishouden & Energie

Mijn hond wil haar speciale voeding niet eten.

ik heb al julle tips en adviezen gelezen en waar nog niet geb ruikt, ook uit geprobeert. het probleem heeft zich uitgebreidt met de volgende klachten.


mijn hond heeft altijd al last gehad van harde ontlasting hiervoor kreeg ze  2x per week olie door het eten. nu mag dit niet meer dus julllie raden het al.


de ontlasting is zo dik dat ze het er niet meer goed uitkrijgt en wat eruit komt is zo groot als een knikker. neem morgen contact op met de da, want nu ziet met alle medicijnen en behandelingen haar huid er goed uit, jeuk heeft ze niet meer als gewoon. dit is voor haar zo onprettig zelfs in de regen van gisteravond heeft ze 20 minuten zitten persen op 1 klein knikketje ontlasting. normaal probeert ze met slecht weer de ontlasting op te houden totdat het echt niet meer gaat, nu zit ze in de regen te kijken van help mij toch. houdt jullie op de hoogte


groetjes jojo333