Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-10-2006 00:05:55
Huishouden & Energie

Te hard matras zachter maken door oplegmatras? medicomfort ervaringen?

hallo,


nog een korte reactie op de warmte van zo'n topper : 's zomers is het dus gewoon onder een laken slapen, dan gaat het dekbed helemaal de kast in.


misschien nog een tip : je kan eventueel ook een hoes van schapenwol over de topper doen. zal je zeggen, dat dat helemaal warm is. maar wol is juist prima temperatuur- en vocht regulerend. enne...nog zachter. of misschien vind je dit teveel op het prinses-op-de-erwt effect gaan lijken ? het is maar dat je tenslotte comfortabel kunt slapen, nietwaar ?


maar een andere schrijver heeft ook gelijk; het blijft natuurlijk iets oplossen, waarvan het basisprobleem (een te hard matras) niet helemaal opgelost zal worden. maar niet iedereen heeft de financieën om, na aankoop van nieuwe matrassen, gelijk weer andere matrassen te kopen. tenslotte hoop je toch ongeveer 6 tot 10 jaar van je nieuwe matrassen te kunnen doen. en na verloop van tijd worden gelukkig ook de harde matrassen iets zachter.


in ieder geval ; veel succes.