Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-11-2006 19:57:11
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

@wm45mans


 


helemaal gelijk, er zijn nogal wat factoren die een rol spelen bij een goed bed. en dat is voor iedereen verschillend. het is niet  alleen een kwestie van een hard of zacht bed. maar ook van ben je allergisch etc. en een goed matras hoeft niet altijd de duurste te zijn.


 


mijn kassa collega’s die hier antwoorden wil ik opnieuw vriendelijk verzoeken winkeliers niet op de persoon aan te vallen als ze hun mening geven. ook hun mening is hier belangrijk en welkom.


 


de vraagsteller is volwassen genoeg om zelf de waarde te beoordelen. dat hoeven wij niet voor hen te doen. als wij hier zeggen van je moet niet een philips tv kopen maar een panasonic, of noem maar wat op, doen we precies hetzelfde. dus eens zijn hoeven we het hier niet, maar we kunnen onze mening wel onderbouwen zonder  iemand op de persoon aan te vallen of wat hij heeft, want dat vind ik wel erg kortzichtig.  kassa moet voor iedereen toegankelijk blijven, dus laten we daar onze best voor doen. hartelijke groetjes, elena