Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-11-2006 15:28:34
Elektronica & TV

Wasmachine

dit onderwerp is al verschillende keren op een forum aan de orde geweest.


ik ben het helemaal eens met edwardus: het waspoeder (een gewoon huismerk) niet in het bakje doen, maar in een bolletje of zakje rechtstreeks op het wasgoed. dan koekt het ook niet aan in het bakje. en geen wasverzachter gebruiken! wasverzachter gaat in het laatste spoelwater, en de restanten worden dus niet weggespoeld. ja, en die kunnen zich dan gaan ophopen, het is toch een ietwat vettige substantie.


ook ik was nooit warmer dan 40 graden. beter voor het milieu en voor je energierekening! (wat een verspilling: een lege machine laten draaien op 95 graden!) wel altijd een extra spoelgang, en dat is voldoende. de was wordt keurig schoon, en ik heb nooit last van bruine "viezigheid" in de machine of op de schone was!