Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-11-2006 12:21:40
Voeding & Gezondheid

Muizen vangen

dag chouffebier,


als de gangbare mogelijkheden niet meer helpen, kunt u, er vanuit gaande dat u niet bang bent voor muizen (....) eventueel samen met iemand anders, indien u zo snel mogelijk van die muizen af wilt, m.i. het beste alle kasten e.d. in het midden van de kamer zetten en daarna de ruimten waar de muizen kunnen lopen telkens beperken (door er bijv. iets voor te zetten), zodat ze er niet langs kunnen. dan met een grote doek proberen om deze op de muis te gooien..... (of op een andere wijze proberen te vangen - laat uw fantasie maar de vrije loop), de rest spreekt voor zich. ik besef dat dit een hoop werk is, maar dan weet u ook zeker dat u van die beesten (voorlopig) af bent. kijk ook onder de kasten e.d.


houdt ook in de gaten, dat die muizen onder in een bankstel kunnen zitten, indien dat mogelijk is bij u.


gelijk alle gaten, hoe klein ook, dicht maken! ook in de kasten goed kijken en waar nodig alle gaten goed dichtmaken. muizen kunnen door de meest kleine gaten naar binnen komen.


en dan is er nog de natuurlijke vijand..... (tijdelijk) een kat.


goede jacht.....


gr. hutch