Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-11-2006 12:39:20
Geldzaken & Recht

Reader's digest

ps. als rd van mening blijft dat er sprake is van een overeenkomst, dan zijn de artikelen van het bw boek 7: 9. in dat geval is de zaak niet overgedragen. u kunt dat aanvoeren als onverhoopt wordt gesteld dat uw opzegging niet geldig was. overigens is het ook zo dat als u zelf nog een kopie heeft van de opzegging, mogelijk dat al als voldoende bewijs geldt maar dan in de relatie - en dat ook noemen - dat uw opzegging heeft geleid tot het niet meer ontvangen van zendingen. in dat geval kunt u aangeven dat kennelijk een fout is gemaakt, maar als dat bewust is, er mogelijk reden is om de duiden op het vermoeden van oplichting.


met incassobureau's moet je als het onderbouwd kan zo hard als mogelijk terugslaan en op een goed moment (m.i. als sprake is van een ktrechter)


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


9