Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jojo333
jojo333 - 04-12-2006 23:15:59
Geldzaken & Recht

Woningbouw en verhuisvergoeding

ben ik nog een keer, de verhuiskosten gaan alleen op als het sociaalplan in werking is getreden. dit houdt in dat de verhuurder u een brief heeft geschreven waarin hij stelt dat je per .... je woning uit moet wegens sloop.


als je er al op vooruit loopt en zelf denkt ik moet er toch over 1 tot 2 jaar uit zijn, ik ga nu dan hoeft de corporatie geen verhuiskosten te betalen. dan zijn ze coulant.


in het sociaalplan staat ook hoe de sloop en nieuwbouw plaatst vindt  (wat , wanneer gesloopt of gebouwd gaat worden). hoe er wordt omgegaan met mensen die terug willen keren in de oude buurt.( krijgen zij een wisselwoning of kunnen zij terug tegen gereduseerde huur, nieuwbouw huur is meestal hoger dan oud bouw huur). vraag dus geust bij de corporatie naar het sociaalplan.