Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 09-12-2006 17:55:19
Garantie & Verzekeringen

Geroyeerd

Melge,

de volgende keer wat punten en hoofdletters gebruiken s.v.p. dat maakt het een stuk leesbaarder.

de verekeringsmaatschappij heeft de verzekering be-eindigd. uw zoon heeft immers het geld terug gekregen over het tijdvak dat de verzekering niet meer liep. de verzekering heeft de auto ook afgemeld bij de rdw - als zijnde niet langer verzekerd - daarom heeft uw zoon twee bekeuringen gekregen van de rdw. iedere auto moet verzekerd zijn, tenzij deze gevrijwaard is. dan moet wel aangetoond worden dat de auto buiten de openbare weg is geparkeerd/staat, bijv. in een bollenschuur of zo.

inderdaad is rialto niet de goedkoopste verzekering, maar dat is, omdat zij risico's dekken, die geen enkele gewone verzekeringsmaarschappij wil hebben. tegen het niet tijdig betalen van de verzekering nemen zij de maatregel, dat de hele premie inclusief het eigen risico bij de wa-dekking vooraf betaald moet worden.

uw zoon heeft voorafgaand aan het royement nog zeker 1 aanmaning gekregen, dus hij was gewaarschuwd. bu blijft alleen rialto over. na een paar jaar kan hij weer proberen een verzekering bij een gewone maatschappij te sluiten.

vladja