Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-12-2006 14:41:45
Elektronica & TV

Tv ontvangst zonder enig abonnement ?

ik neem aan dat je ook doucht met water uit de sloot dan? leidingwater wordt ook steeds duurder. en gas? ook een monopolist...


je kunt bij kpn single tuners kopen voor 84,95. daar zit dan een kleine binnenantenne, scartkabel en digitale ontvaner bij. je hoeft de kpn smartcard die erbij zit niet in het apparaat te doen (dus je hoeft ook geen abbo te nemen). je hebt dan alleen ned 1, 2 en 3 en je eigen regionale zender.


als je belt via kpn, betaal je 7,95 per maand voor digitale tv, maximaal voor 3 televies. dan krijg je gewoon alle zenders! is dat nou zo schribarend veel geld? ik denk het niet. verder is de verwachting niet dat kpn de maandelijkse kosten verhoogd. doen ze dit wel, heb je altijd de mogelijkheid je abbo te beeindigen.


ik vind dus dat je enorm zeurt. maar dat is mijn mening.