Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-01-2007 12:05:46
Computers & Telefonie

Peugeot 302 of hayunda exel

jojo333,


een hyundai is over het algemeen betrouwbaarder dan een peugeot.
hoe het zit met het verschil in onderhoudskosten is mij niet bekend (was niet echt intessant voor mij).


zelf heb ik in het verleden (de laatste  ca. 30 jaar) meerdere keren een hyundai excel gehad en meerdere keren  een hyndai lantra en mij is de grote betrouwbaarheid gebleken. ik reed ca. 35.000 km per jaar en echte grote problemen heb ik niet gehad.
alle auto's op lpg en momenteel heb ik een hyundai lantra met een lpg-g3 gasinstallatie van inmiddels 6 jaar oud en rijdt nu nog maar (doordat ik inmiddels niet mee werkzaam ben) 10.000 km per jaar.
in het verre verleden nsu, citroën, fiat, en vw en met allen redelijk wat problemen.
op een nieuwe hyundai wordt een garantie van 5 jaar (inmiddels zonder kilometer beoereking gegeven) dus dat zegt wel wat.
ik raad dan ook een hyundai aan.


uit  met name duitse onderzoeken is gebleken dat japanse en koreaanse auto's een hogere betrouwbaarheid hebben dan europese auto's dus kies daar in elk geval voor.


met vriendelijke groet,
willem