Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pr
presau - 16-07-2004 12:54:42
Geldzaken & Recht

Upc - incassobureau en afgesloten !

indeze wil ik u graag antwoorden wat u o.a kunt doen daar ik  iemand anders hetzelfde advies heb gegeven een u neemt even telefonisch contact op met de deurwaarder deze zit dacht ik in leeuwarden leg deze de situatie nogmaals uit noteer daarbij tijd datum en met wie u heeft gesproken. deel zemede dat u gezien de situatie dit gesprek per e'mail of  per aangetekende brief alsmede bewijs retour afzender aan hun bevestigd. ( zij moeten u een bewijs van ontvangst mee geven aan de postbode )  tevens deelt u mede datu upc met onmiddelijke ingang ingebreke stelt daar zij inhoudelijk niet hebben gereageerd op u fax dit kunt u schriftelijk doen aan de deurwaarder hij zal hier in deze op moeten antwoorden daarbij eist u dat zij u per onmiddelijke ingang moeten aansluiten.


vervolgens deelt u mede dat u na u telefoon gesprek telefonisch contact op neemt met de afdeling informatie van het kanton gerecht om de zaak voor te laten komen waarbij alle daaruit voortkomende kosten voor rekening van upc komen. indien u het juist heeft wint u deze zaak en heeft u zelfs geen advocaat nodig om u gelijk te halen ( dat heb ik namelijk zelf bij de hand gehad met een edrijf dat mij nota's stuurde voor dingen die ik nooit heb ontvangen gewonnen dus einde verhaal voor de deurwaarder van dat bedrijf en het berijf die alle gerechtelijke kosten moest betalen van de rechter.) ps laat het me even weten en misschien kan ik meer tips geven mvr.gr